A PINCE

2019-ben a borászat központját Babarcra telepítettük át.

A tágas pincetérrel és az állandó 13-14 °C-os pincehőmérséklettel lehetővé vált a minőségi és technológiai fejlesztések megvalósítása is. Gazdasági döntés alapján megváltunk a saját szőlőterületektől. Borainkat a Pannon Borrégió, azon belül főleg a Pécsi borvidék és a Villányi borvidék területeiről vásárolt szőlőkből készítjük. Törekszünk arra, hogy partneri kapcsolatok révén a szőlőt évről évre azonos termelőktől szüreteljük, figyelemmel kísérve a szőlő folyamatos fejlődését. A fejlesztések ugyanakkor nem álltak meg. Folyamatosan bővítjük pincénket. 2022-ben palackozótérrel, korszerűsített gépekkel, tartályokkal és raktárépülettel bővültünk. A minőségi fejlődésünket is tükrözi, hogy évről évre egyre több régiós és országos elismerést tudhatunk magunkénak.

Célunk, hogy a minőségen keresztül minél szélesebb körben ismertessük a borrégió különleges borfajtáit.

Velin borászat, borászat, borászat Pécs, bor webshop, borászat webshop, villányi borászat, pécsi borászat, babarc